OMT- Fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia on fysioterapian erikoisala, OMT-fysioterapia, joka keskittyy tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. OMT-fysioterapia on fysioterapian erikoisosaamisalue.

Käsitys asiakkaan kokonaistilanteesta muodostetaan taustatietojen, tarkan tutkimisen sekä kliinisen päättelyn pohjalta. Tutkimisessa huomioidaan asiakkaan asentoa, arvioidaan liikkuvuutta, testataan neurologisten oireiden esiintymistä, pyritään löytämään ongelman aiheuttaja provokaatiotestein sekä huomioidaan kehon toimivuutta ja hallintaa. Käytännön hoitokeinoina voivat alussa olla erilaiset manuaaliset menetelmät, kuten nivelen mobilisaatio, manipulaatio sekä pehmytkudoskäsittelyt.


Spinal mouse


Spinal Mouse on tietokonepohjainen mittausmenetelmä, jolla saadaan helposti ja nopeasti luotettavaa tietoa selän asennosta ja liikkuvuudesta. Ammattimainen selkärangan tutkimus luo pohjan oikeanlaisen hoidon suunnitteluun.


Fascia-käsittelyDiacutaaninen fibrolyysi
Diacutaaninen fibrolyysi on menetelmä, jossa koukun muotoisen instrumentin avulla hoidetaan mekaanisia sidekudoskiinnikkeiden aiheuttamia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Koukun avulla kudoksia päästään käsittelemään syvemmältä ja entistä tarkemmin. Nimi diacutaaninen tarkoittaa ihon päältä tapahtuvaa hoitoa, joten koukulla ei läpäistä ihon pintaa. Menetelmää voidaan käyttää leikkausten jälkeisten arpikudosten hoitoon, traumojen jälkitiloihin ja ylikuormitusten aiheuttamien kiinnikkeiden hoitoon. Menetelmällä on saatu hyviä hoitotuloksia mm. kyynärpään alueen kiputiloissa, kroonisissa akillesjänteen tulehduksissa, polven kiputiloissa sekä monissa muissa tuki- ja liikuntaelinongelmissa.

Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika
OMT-fysioterapiaa Medirexiss�.
OMT-fysioterapiaa Medirexiss�.

Sinua palvelevat

Juhani Taivela

Juhani Taivela

Fysioterapeutti, OMT
Akupunktio
Fascia-käsittely

juhani.taivela(a)medirex.fi
Marko Mäkinen

Marko Mäkinen

Fysioterapeutti, OMT
Akupunktio, Fascia-käsittely
The Matrix Movement Specialist

marko.makinen(a)medirex.fi
Susanna Sinivirta-Mäkinen

Susanna Sinivirta-Mäkinen

Fysioterapeutti, OMT
Akupunktio, Fascia-käsittely
The Matrix Movement Specialist

susanna.sinivirta-makinen(a)medirex.fi
Matias Mattila

Matias Mattila

OMT-fysioterapeutti, Personal Trainer, Fascia-käsittelyt, Akupunktio

matias.mattila(a)medirex.fi

Fysioterapia - Menu: