Alaraaja-analyysi

Arviolta noin 70 % ihmisistä kärsii alaraajavaivoista. Vaivat saattavat ilmetä kipuiluna, niin jaloissa kuin muissakin kehon osissa. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten ja tukipohjallispalveluiden kehittämiseen sekä alaraajojen hoitoon. Tukipohjallisjärjestelmä auttaa lääketieteen ammattilaisia ratkaisemaan tehokkaasti useimmat jalkojen tukiongelmat.

Lisäksi jalan toimintaa parannetaan yksilöllisen harjoitus- ja hoito-ohjelman avulla sekä tarvittaessa erilaisilla fysikaalisilla hoidoilla.

Alkututkimus


Yksilöllisten tukipohjallisten valmistus aloitetaan kattavalla alaraajatutkimuksella. Tutkimuksen aikana testataan mm. lihas-, nivel- ja hermokudosten liikkuvuutta. Samalla määritellään myös mahdolliset luisten rakenteiden poikkeavuudet ja testataan alaraajan linjausta toiminnallisilla testeillä. Saatua tietoa verrataan kävelystä ja seisoma-asennosta saatavaan tietoon, jolloin saadaan kokonaisnäkemys alaraajojen ja koko vartalon toiminnasta. Vasta tutkimuksen myötä voidaan arvioida, onko ortooseista apua vaivoihin, joiden takia asiakas on hoitoon hakeutunut.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin yksilöllisten tukipohjallisten sivulta.

Lue Keski-Pohjanmaan tekemä juttu kuinka liian pieni kenkä häiritsee jalan kehitystä. Asiantuntijana jutussa Fysioterapeuttimme Markus Peltoniemi

Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika

Sinua palvelevat

Markus Peltoniemi


Markus Peltoniemi

Fysioterapeutti
Alaraaja-analyysit
Yksilölliset tukipohjaliset


Fysioterapia - Menu: