Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapiaan voi hakeutua lääkärin lähetteellä, maksusitomuksella (Soiten palvelusetelillä, Kelan tai vakuutusyhtiön maksusitomuksella) tai omakustanteisesti esim. arviokäynnille, jos vanhemmat ovat huolissaan lapsensa motorisesta kehityksestä. Fysioterapian tavoitteena on tukea lapsen liikunta- ja toimintakykyä sekä mahdollistaa lapsen osallistumisen arjen toimintoihin mm. päiväkodissa, koulussa ja harrastustoiminnassa. Fysioterapiassa hyödynnämme myös Vasa Consept -kuntoutusmenetelmää.

Lasten fysioterapian asiakasryhmiä ovat mm. vauvojen varhaisterapia, neurologiset lapset (cp-vammaiset, selkäydinvammaiset, aivotrauman kokeneet ja kehitysvammaiset), tuki- ja liikuntaelin vaivat (ortopediset vaivat ja reumaa sairastavat), lihassairaudet ja hengityselinsairaat lapset. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa Medirexin toimitiloissa, koti-, päiväkoti-, ja koulukäynteinä sekä allasterapiana.

Vuonna 2019 on alkamassa lasten ryhmäkuntoutus, johon vaaditaan Kelan päätös ryhmäkuntoutuksesta. Ryhmäkuntoutuksen tavoitteena on vahvistaa lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja. Ryhmässä harjoitellaan perusliikkumistaitojen lisäksi kehonhahmottamista, keskivartalonhallintaa, tasapainoa, koordinaatiota, silmän ja käden yhteistyötä. Lisäksi harjoitellaan ryhmässä toimimista sekä muiden lasten ja ympäristön huomioimista. Tavoitteena on myös tukea lapsen / nuoren osallistumista harrastustoimintaan.

Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika
Lapsifysioterapia Medirexiss�.
Lapsifysioterapia Medirexiss�.

Sinua palvelevat

Virpi Maunula


Virpi Maunula

Fysioterapeutti
Lasten fysioterapia, Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept -harjoittelu

Merja Jelekäinen


Merja Jelekäinen

Fysioterapeutti
Neurologinen fysioterapia, Bobath, Vasa Concept -harjoittelu


Fysioterapia - Menu: