OMT- Fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia on fysioterapian erikoisala, OMT-fysioterapia, joka keskittyy tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. OMT-fysioterapia on fysioterapian erikoisosaamisalue.

Käsitys asiakkaan kokonaistilanteesta muodostetaan taustatietojen, tarkan tutkimisen sekä kliinisen päättelyn pohjalta. Tutkimisessa huomioidaan asiakkaan asentoa, arvioidaan liikkuvuutta, testataan neurologisten oireiden esiintymistä, pyritään löytämään ongelman aiheuttaja provokaatiotestein sekä huomioidaan kehon toimivuutta ja hallintaa. Käytännön hoitokeinoina voivat alussa olla erilaiset manuaaliset menetelmät, kuten nivelen mobilisaatio, manipulaatio sekä pehmytkudoskäsittelyt.


Spinal mouse


Spinal Mouse on tietokonepohjainen mittausmenetelmä, jolla saadaan helposti ja nopeasti luotettavaa tietoa selän asennosta ja liikkuvuudesta. Ammattimainen selkärangan tutkimus luo pohjan oikeanlaisen hoidon suunnitteluun.


Fascia-käsittelyDiacutaaninen fibrolyysi
Diacutaaninen fibrolyysi on menetelmä, jossa koukun muotoisen instrumentin avulla hoidetaan mekaanisia sidekudoskiinnikkeiden aiheuttamia tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja. Koukun avulla kudoksia päästään käsittelemään syvemmältä ja entistä tarkemmin. Nimi diacutaaninen tarkoittaa ihon päältä tapahtuvaa hoitoa, joten koukulla ei läpäistä ihon pintaa. Menetelmää voidaan käyttää leikkausten jälkeisten arpikudosten hoitoon, traumojen jälkitiloihin ja ylikuormitusten aiheuttamien kiinnikkeiden hoitoon. Menetelmällä on saatu hyviä hoitotuloksia mm. kyynärpään alueen kiputiloissa, kroonisissa akillesjänteen tulehduksissa, polven kiputiloissa sekä monissa muissa tuki- ja liikuntaelinongelmissa.

Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika
OMT-fysioterapiaa Medirexiss�.
OMT-fysioterapiaa Medirexiss�.

Sinua palvelevat

Juhani Taivela


Juhani Taivela

OMT-fysioterapeutti
Akupunktio-hoidot, Fascia-käsittely,
Advanced Bodybuilding & Fitness Trainer Specialist, Personal Trainer -kouluttaja

Marko Mäkinen


Marko Mäkinen

OMT-fysioterapian asiantuntija
Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija, Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidotSusanna Sinivirta-Mäkinen

OMT-fysioterapian asiantuntija
Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija, Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot

Matias Mattila


Matias Mattila

OMT-fysioterapeutti
Personal Trainer
Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot


Fysioterapia - Menu: