Fysioterapiatuotteet

Myynnissämme on monenlaisia fysioterapiaa tukevia tuotteita jotka auttavat ja helpottavat asiakkaan kuntoutusprosessia. Ne voivat olla tukia tai teippejä vaurioituneeseen niveleen tai jumppavälineitä tehostamaan kotiharjoittelua.

Myynnissämme olevat tuotteet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Voimme myös tilata asiakkaan haluaman tuotteen, jos sitä ei sillä hetkellä ole tuotevalikoimassamme.

Myyntivalikoimaamme kuuluu:

-KINESIOTEIPIT, joita käytämme asiakkaillemme kuntoutuksen tukena ja myymme teippirullia myös asiakkaiden omaan käyttöön ( huomioi, että teippaajalla tulee olla asianmukainen koulutus kinesioteipin käytöstä)

-URHEILUTEIPPIÄ mm.erilaisiin urheiluvammoihin kuten nyrjähdyksiin ja venähdyksiin

-KUMINAUHOJA kotijumppauksen tueksi. Kuminauhoja voit käyttää monipuolisesti minkä tahansa raajan tai selän kuntoutuksessa lisäämään lihasvoimaa, tasapainoa ja stabiliteettiä. Kuminauhan voi kätevästi asettaa ovenripaan tai tuolin jalkaan.

-PURISTUSPALLOJA JA VAHOJA käden vammojen kuntoutukseen lisäämään lihasvoimaa ja lihaskestävyyttä. Sormi-tai rannevammoissa käden puristusvoima alenee hyvinkin nopeasti. Siksi on tärkeää,että päivittäisellä puristusharjoittelulla pallon/vahan kanssa voimme parantaa lihasten aktivaatiota ja estää lihasten lisäsurkastumisen.

KANTAKOROTUSLAPPUJA JA -PEHMUSTEITA erilaisiin jalan ongelmiin esim.kantaluupiikin hoidossa tai akillesjänneongelmissa

TNS-KIPUHOITOLAITTEITA(transkutaaninen hermostimulaatio) kotikäyttöön joko vuokralle tai omaksi. Sähkökipulaitteita on perinteisesti käytetty monenlaisiin kiputiloihin sekä akuuteissa että kroonisissa kiputiloissa. Se stimuloi verenkiertoa ja vaikuttaa kivun säätelyyn porttikontrollin kautta(sähkön kosketusärsykkeet estävät kipuärsykkeiden etenemisen selkäytimestä aivoihin).

DERMAPUNKTUURILEVYKKEITÄ. Nystyräiset terävähköt ”piikit” ovat refleksiterapiahoitoa,sillä se toimii oman akupistejärjestelmän avulla. Vaikutukset perustuvat omaan,sisäiseen fysiologiseen järjestelmäämme. Tähän toimintamekanismiin osallistuvat myös ihon viskeraaliset refleksit, jotka vaikuttavat jopa sisäelimiemme toimintaan. Poistaa myös stressiä.

TERVEYSTYYNYJÄ. Unen laatua voi parantaa panostamalla laadukkaaseen, tukevaan ja muotoiltuun niskatyynyyn. Ei ole samantekevää minkälaisella tyynyllä nukut. Ihminen viettää noin kolmasosan elämästään nukkuen joten nukkuma-asennossa niskan asennolla on merkittävä vaikutus niskan hyvinvointiin. Parasta on tukea niskanotko tukevalla,muotoillulla tyynyllä jolloin niskan asento pysyy kutakuinkin neutraalina koko yön ajan eikä pääse kallistumaan tai kiertymään.
Tuotevalikoimassamme on CURO PLUSSAN(mini tai normaali) ja SISSELIN tyynyjä. Saat tyynyn noin viikoksi koekäyttöön jotta voit testata itsellesi sopivan mallin.

PILATES SOFT PALLOJA ,Pilatestyyppisen jumpan apuvälineeksi kotiin tai treeneihin

SISSEL BACK-TUKI kiinnitettävä istuintuki auton istuinpenkkiin. Tukee ristiselän asentoa oikeaan hyvään asentoon automatkoilla. Helppo kiinnittää.

HUMAN TOOL, irrallinen satulamallinen istuintyyny ergonomiseen istumiseen. Ohjaa istumaan selkä hyvässä asennossa.

NERO-HIERONTAKAARI omaehtoiseen lihasten hierontaan ja rentoutukseen.

DYN AIR-ILMATYYNYJÄ, voit harjoitella dyn airilla mm.istuen vartalon tasapainoa/ hallintaa, seisten tasapainoa/nilkkojen vahvistamista ja missä tahansa alkuasennossa vain mielikuvitus rajana.

PRIOTEC-TUOTEPAKETTI, sisältää apuvälineitä arjen toimintaan mm.purkinavaaja,tölkinavaaja ym. Helpottaa esim.reumaatikkojen arkitoimintoja.

CRAMERIN POLVITUET

ACTIMOVE-TUKIA: selkä.polvi,kyynärpää,ranne

MC DAVIDIN RANNETUET

TUKISUKKIA suoraan tiskistä tai mittatilaustyönä

Tuotteet - Menu: