Kuntosali

Kuntosalimme sijaitsee Uintikeskus VesiVeijarin tiloissa. Emme ole kaupungin suurin, mutta tunnelmaltaan olemme välittömin. Salillamme harjoittelevat rinnakkain aktiiviliikkujat ja kuntoutusasiakkaamme, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meille on matala kynnys tulla kuntoilemaan, voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Kuntosaliltamme löytyy kaikki mitä harjoitteluun tarvitset. Salilla on käytössä helppokäyttöiset HUR Smart Card -ilmapainelaitteet, joilla vasta-alkajankin on helppo päästä harjoitteluun makuun. Lisäksi meiltä löytyy erilaisia vapaapainoja, juoksumattoja, Cross trainer ja kuntopyöriä sekä lisäksi kyykky- ja penkkipunnerrustelineet.

Fysioterapeutin tai Personal Trainerin laatimalla ohjelmalla saat kaiken hyödyn irti harjoittelusta. Kuntosaliohjelma laaditaan myös usein tukemaan kuntoutusta.

Kulkukortilla pääsee kätevästi kuntosalille myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kulkukorttiaukioloaikoina kuntosalilla oleskellaan omalla vastuulla. Kuntosalin hinnaston ja aukioloajat näet alta.

Katso kuntosalin aukioloajat täältä.

Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika
Medirexin kuntosali Kokkolassa
Medirexin kuntosali Kokkolassa
4 kuvaa. Klikkaa ja selaa.
Medirexin kuntosali Kokkolassa
Medirexin kuntosali Kokkolassa
Medirexin kuntosali Kokkolassa

Kuntosali - Menu: