Testit

Testit ovat konkreettinen keino saada tietoa omasta toimintakyvystä sekä fyysisestä ja psyykkisestä kunnosta. Tulosten pohjalta annetaan yksilöllisiä ohjeita toiminta- ja työkyvyn ylläpitämiseksi sekä parantamiseksi. Seurantatesteillä pystytään mittaamaan ja arvioimaan toteutettujen toimenpiteiden tuloksellisuutta. Testit ovat erittäin tärkeitä motivaation kasvattajina.

Käytettävät testit valitaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja asiakkaan omia tavoitteita tukeviksi. Testit voidaan tehdä sekä ryhmä- että yksilötesteinä. Testaajina ovat ammattitaitoiset ja testaukseen hyvin koulutetut fysioterapeutit.

Käytettävissämme ovat mm. seuraavat toimintakyky- ja kuntotestitUUTUUS! Livtec HRV analyysi

Mittaa henkisen- ja fyysisen palautumisen tasapainoa sekä unenlaatua. Mittauksesta saat monipuolista tietoa palautumisesta ja kattavan analyysin stressitasoosi vaikuttavista seikoista.

Mittauksen toteutus

Saat postissasi suomalaista huippu-teknologiaa edustavan eMotion Faros anturin. Mittaus toteutetaan kahdessa 24h osassa: Toisen päivän tulisi olisi mahdollisimman tyypillinen arkipäiväsi iloineen ja murheineen, toinen vapaapäiväsi, jotta saamme tietoa palautumisestasi. Kirjaat mukana tulevaan muistioon työ- ja uniaikasi, sekä mahdolliset liikuntasuoritteet.

Itse mittaus on helppoa. Kiinnität huomaamattoman kahdella elektrodilla varustetun mittarin ohjeiden mukaisesti rintaasi. Peseytymisen ajaksi mittari on poistettava. Vuorokauden jälkeen poistat mittarin.

Molempien mittausten jälkeen laitat laitteen palautuskuoressa postiin. Saat analyysi-tulokset ja henkilökohtaisia ohjeita terveytesi ylläpitämiseen muutaman päivän kuluttua.

UUTUUS! Fibion istumis- ja aktiivisuusmittaus

Fibion mittaus on ammattilaisten kehittämä, nimenomaisesti istumisen ja aktiivisuuden määrän seurantaan tarkoitettu tutkimus. Se kertoo perinteisiä rannemittareita tarkemmin istutko ja liikutko suositusten mukaisesti.

Tanita-kehonkoostumusmittaus

Mittaa painon, rasvaprosentin ja nestetasapainon sekä laskee mittaustulosten perusteella perusaineenvaihdunnan ja painoindeksin

Polkupyöräergometritesti

Selvitetään aerobinen eli kestävyyskunto, testituloksen perusteella saadaan henkilökohtaiset liikuntasuositukset sekä sykerajat

Kävelytesti

Testissä mitataan aerobista eli kestävyyskuntoa, testituloksen perusteella saadaan henkilökohtaiset liikuntasuositukset sekä sykerajat

Tasapaino-, liikkuvuus- ja lihaskuntotestit

Mitataan staattista ja/tai dynaamista tasapainoa, hartiaseudun liikkuvuutta, suurimpien lihasryhmien (alaraajat, vatsa, selkä ja yläraajat) lihaskuntoa. Testit voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.


Varaa aika netissä!

Kiinnostuitko palvelustamme? Klikkaa alla olevaa nappia ja varaa aika näppärästi netissä!

Varaa aika

Sinua palvelevat

Seija Malkamäki


Seija Malkamäki

Työfysioterapeutti
Vastaava fysioterapeutti
Työhyvinvointi-projektit

Virve Taipale


Virve Taipale

Työfysioterapeutti
Työhyvinvointi-projektit

Juhani Taivela


Juhani Taivela

OMT-fysioterapeutti
Akupunktio-hoidot, Fascia-käsittely,
Advanced Bodybuilding & Fitness Trainer Specialist, Personal Trainer -kouluttaja

Marko Mäkinen


Marko Mäkinen

OMT-fysioterapian asiantuntija
Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija, Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidotSusanna Sinivirta-Mäkinen

OMT-fysioterapian asiantuntija
Liikkeen, liikehallinnan ja lihastasapainon erityisasiantuntija, Urheilufysioterapia, Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot

Minttu Määttälä


Minttu Määttälä

Fysioterapeutti
Fascia-käsittely, Äitiysfysioterapia, Lantionpohjan fysioterapia

Susanna Cederberg


Susanna Cederberg

Työfysioterapeutti
Työhyvinvointi-projektit
Shock Wave -paineaaltohoito

Pia Siipola


Pia Siipola

Työfysioterapeutti
Akupunktio -hoidot
Työhyvinvointi-projektit
Shock Wave -paineaaltohoito

Matias Mattila


Matias Mattila

OMT-fysioterapeutti
Personal Trainer
Fascia-käsittelyt, Akupunktio-hoidot

Jessica Harju


Jessica Harju

Fysioterapeutti, OMT-erikoistuva
Psykofyysinen fysioterapia, Fascia-käsittely
Työhyvinvointi-projektit

Juho Karhula


Juho Karhula

Fysioterapeutti
Työhyvinvointi-projektit


Työhyvinvointi - Menu: